LCGW

Mis niet langer het laatste LCGW nieuws

E-mail: *

:

  • nieuwsbrief algemeen
  • nieuwsbrief noord
  • nieuwsbrief oost
  • nieuwsbrief west
  • nieuwsbrief zuid
  • lcgwcongressPartnerprogramma

De tweede festivaldag hebben we een speciaal toerisch-cultureel programma voor partners van de deelnemers. 

De eerste dag zitten we in 's-Hertogenbosch, de gezelligste stad van Nederland. En de tweede dag in een prachtige groene en waterrijke toeristische omgeving van de gemeente Schouwen-Duiveland. Een mooie gelegenheid om je partner mee te nemen en er een prachtig weekendje uit van te maken.

Hoe ziet dat eruit?
Je komt en vertrekt op dezelfde tijd. Samen begin je met een lunch. Daarna ga jij naar het festivalprogramma. Je partner gaat dag 1 op eigen gelegeheid het gezellige ’s-Hertogenbosch in. En heeft wellicht interesse in een van de keynote sprekers? ’s Avonds treffen jullie elkaar weer en stappen samen in de bus. Het drie gangen menu onderweg en het avondprogramma beleven jullie samen.

De volgende ochtend mag je partner uitslapen en krijgt een verlaat ontbijt aangeboden. Na het ontbijt is er een toeristisch-cultureel programma. Aam je het eind van het festival treffen jullie elkaar weer in hotel en congrescentrum de Zeeuwse Stromen. Maar patners zijn eerder welkom een het festival bij te wonen. Jullie kamer kun je voor een gereduceerd tarief het weekend bijboeken. 

Als partner kun je later aanhaken in het programma. Partners hebben toegang tot het volledige programma van het festival.

Het cultureel toerische programma is op 17 maart van 10.00 tot 15.00 uur.

Partners kunnen al mee voor € 100,- inclusief overnachting (op basis van een tweepersoonskamer)! Meld je partner aan voor het festival!