LCGW

Mis niet langer het laatste welzijnsnieuws

E-mail: *

:

  • nieuwsbrief algemeen
  • nieuwsbrief noord
  • nieuwsbrief oost
  • nieuwsbrief west
  • nieuwsbrief zuid
  • lcgwcongressWerkconferentie toekomst van de jeugdzorg
14-06-2019
De transformatie van de jeugdzorg komt niet van de grond. Sterker nog er zijn meer kinderen in de jeugdhulp met verblijf, meer voogdijmaatregelen, slechtere toegankelijkheid van specialistische hulp en wijkteams die niet functioneren als eerstelijns jeugdhulp maar als doorverwijsorgaan. Bovendien kampen veel gemeenten met enorme kostenoverschrijdingen. 
 
Hoe kom je tot een echt andere jeugdzorg en ander jeugdbeleid? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie ‘Toekomst van de Jeugdzorg’. 
 
Tijdens de werkconferentie gaan we samen met raadsleden, bestuurders, ambtenaren en zorgaanbieders ander beleid ontwikkelen waarbij de leefwereld aan zet komt en de kracht van relaties tussen mensen wordt benut. Ga je met ons deze uitdaging aan? Kom dan naar deze werkconferentie van 14 juni in Groningen. 
 
Programma op hoofdlijnen Om 09.30 uur begint de conferentie met een inleiding van Gert Schout, warm pleitbezorger van meer zeggenschap in de jeugdzorg. Daarna wordt in twee workshopronden gewerkt om ander jeugdbeleid -en zorg in de praktijk vorm te geven. De werkconferentie wordt afgesloten met een netwerklunch. Voor het volledige programma klik hier
 
Inschrijven en kosten Je kunt je alvast aanmelden voor de Werkconferentie ‘Toekomst van de Jeugdzorg’ door te klikken op deze link: aanmelden.
 
De kosten voor deelname zijn €100 per persoon. Annuleren tot 7 juni is gratis, daarna is betaling verplicht. Mocht je toch onverwacht niet kunnen dan mag je natuurlijk altijd een vervanger sturen. De factuur wordt rond 20 mei verzonden. Let op dat je de voor jouw organisatie juiste factuurgegevens doorgeeft. 
 
Graag tot 14 juni! 
 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Gert Schout, voorzitter Alumnivereniging GAN
Chris Kuypers, secretaris LCGW 
Sisca Sytema, organisator Sytema AUB  
<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930